Beoordelingen

Terug

Hier bieden wij u de mogelijkheid om uw beoordeling van ons bedrijf achter te laten, zodat andere geïnteresseerden uw onafhankelijke mening kunnen lezen. Overigens worden de beoordelingen van alle klanten zeer gewaardeerd.

Wij vinden dat uw spouwmuurisolatie of gevelisolatie bij ons in goede handen is maar…….. Tevreden klanten zijn de beste reclame !!

Isospouw Ridderkerk spouwmuurisolatie
Knauf Supafil glaswol, inblaaswol.

Beoordelingen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews
by Wim Verwers on isospouw spouwmuurisolatie

Zeer nette mannen, werken heel erg prettig, alles gaat in goed overleg, echt super geregeld.
Zetten gelijk alles netjes aan de kant als ze komen, zetten alles weer terug en ruimen ook alles weer op tot dat alles schoon is.
Wij zijn zeker geweldig tevreden over de werkzaamheden en over de mannen die het werk uitvoeren, TOP.
Is zeker een aanrader als u van plan bent om tot isoleren over te gaan.
isospouw BEDANKT.
Margo en Wim

Vooraf contact gehad met Rob. Hij kon vrij snel langs komen om te beoordelen wat er moest gebeuren om mijn spouwmuren volledig te isoleren. Hierover werd ik na het bezoek direct geïnformeerd en werd een duidelijke kosten afspraak gemaakt. Dit werd keurig op de afgesproken datum uitgevoerd. Ik heb een tussenwoning en ze waren in totaal ongeveer een uur of 4 bezig. Bijna geen overlast gehad van de heren en afwerking was keurig. Kortom, dik tevreden en zeker een aanrader.

by Tom de Wildt on isospouw spouwmuurisolatie

makkelyk afspraak gemaakt toen ze by my in de straat bezig waren, kwamen kyken hoe t eruit zag by my en al snel zyn ze langs geweest, super goeie service en vriendelyk en zeer netje achtergelaten ,top kerels, voordelige prys/hoge kwaliteit

Wij hebben hele goede ervaringen met dit bedrijf. Ze kwamen heel snel langs voor een vrijblijvende offerte. Dit was een leuke kennismaking en gaf ons vertrouwen. Toen we voor ze kozen, met name door de prijs kwaliteit die ze aanboden kwamen ze al heel snel isoleren. Op de dag zelf hebben we niet heel lang last gehad van het boren en het was snel gepiept. Ze ruimen alles netjes op en laten het keurig achter!
Echt een aanrader wat ons betreft.

Ongeveer een week geleden hebben ze bij mij mijn huis geïsoleerd door de spouwmuren te vullen. Hier heb ik vooraf prima contact over gehad. Ze konden me zelfs binnen een paar weken inplannen. Hele vriendelijke lui en het totale proces duurde maar een uur of 6. In het eerste half uur hoor je logischerwijs een hoop boorgeluiden maar daarna merk je vrijwel niks. Prima prijs en prima uitvoering.

De afspraak was duidelijk en snel gemaakt. Twee vriendelijke heren kwamen mooi op tijd en isoleerden zoals afgesproken snel en netjes.
We zitten nu lekker warm op de bank met veel minder kou-doorslag.
Perfect!

by van Oostenrijk on isospouw spouwmuurisolatie

Vriendelijk aan de telefoon. Snel een afspraak kunnen plannen. Keurig op tijd aanwezig. De twee heren werkten netjes en snel. Binnen een paar uur was ons huis geïsoleerd en alles weer netjes achter gelaten. Geen tocht meer en qua temperatuur scheelt het ook 2 graden. Wij zijn heel erg tevreden en raden Isospouw dan ook zeker aan.

Zeker een aanrader goede en scherpe offerte snel uitgevoerd en heel netjes opgeruimd.

dezelfde avond merkte ik al verschil! Na het aanbrengen van de isolatie was het direct comfortabeler in huis. 's Nachts sloeg de cv niet continue aan. De volgende ochtend was het zelfs twee graden warmer in huis dan anders. Wat een verschil! Had ik dit maar jaren eerder gedaan.
Prettige bijkomstigheid: de prijs van Isospouw is scherp. De enthousiaste vakmensen werken netjes en laten alles zo keurig mogelijk achter.

by Joop Mookhoek on isospouw spouwmuurisolatie

Nette mensen ,werken netjes .We zien geen verschil van voeg na het isoleren.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Tagged on: